Villkor för Sollidens blommor i båstads e-butik.

Pris 
Samtliga priser i webshopen Sollidens blommor i Båstad är i svenska kronor inklusive moms.

Betalningsinformation
Du kan välja att betala kontant, med kort, direktbetalning via internetbank eller faktura.
Betalning med kort, direktbetalning via internetbank eller faktura sker via Payson, läs mer om Payson på www.payson.se. Avgift: 39kr.
Betalning kontant kan endast ske vid avhämtning av order i fysisk butik i Båstad. Avgift: 0kr.
Förskottsbetalning ska ske till vårt bankgiro 196-2570 inom 5 arbetsdagar, om inte detta sker makuleras ordern. Glöm inte ange ordernummer. Avgift: 0kr.

Orderbekräftelse
En orderbekräftelse kommer automatiskt att skickas till den e-post du anger i beställningen, om du inte fått någon bekräftelse inom 24h, kontakta oss.

Leverans
Sker med brev/paket via Posten/Schenker inom 2-7 arbetsdagar efter vi mottagit betalningen. Sollidens blommor i Båstad ansvarar ej för förseningar som orsakas av fraktbolag. 
Avhämtning i butik i Båstad på Köpmansgatan 6, 26935 Båstad är också möjlig.
Vi på Sollidens blommor i Båstad tänker på miljön och återvinner därför kartonger och emballage från våra leverantörer, därför är de inte alltid helt nya.
 
Fraktkostnad
Fraktkostnaden är baserad på hur mycket du handlar. Upp till 200kr är frakten 59kr, mellan 200-999 är frakten 99kr, över 1000kr och uppåt så bjuder vi på frakten. Du slipper fraktavgift om du hämtar din order i butiken i Båstad.

Ej uthämtat paket
Vi debiterar köparen med 200kr för ej uthämtade paket för att täcka frakt och hanteringskostnader. 

Reklamation
När du köper en vara eller en tjänst på distans har du enligt lagen rätt att ångra köpet inom 14 dagar, när du handlar inom Sverige. Varor skall returneras oskadade och oanvända i originalförpackning. Bifoga även kopia på följesedel och kvitto. Du står själv för returfrakten, gäller även vid byte. Kontakta alltid oss innan du returnerar något. Skicka varorna i postpaket och ange var du vill ha beloppet insatt. Skicka inte mot postförskott. Ångerrätten gäller inte REA-varor eller delikatesser. Läs mer på: http://www.konsumentverket.se/

Upphovsrätt
Miljöbilderna är tagna i butiken och får ej användas utan att fråga oss först.

Personuppgifter
Sollidens blommor i Båstad skyddar dina kunduppgifter enligt personuppgiftslagen (PUL). Dessa uppgifter används endast i vårt kundregister och lämnas inte ut till tredje part.

Att tänka på
Det kan vara svårt att återge exakt färg på produkterna.

Vi reserverar oss för eventuell slutförsäljning av produkter i vårt sortiment.

Sollidens blommor i Båstad innehar F-skattebevis